15 Haziran 2013 Cumartesi

TAKSİM DAYANIŞMASI GERÇEĞİ

TAKSİM DAYANIŞMASININ SAVUNDUKLARI LİDERLERİ DOĞU PERİNÇEK ABDULLAH ÖCALAN !

Artık bilmeyen yok !
Türkiye ve Dünya gündeminde 18 gündür devam eden gezi parkı eylemlerini !

Kendi ülkelerinde hükümetin uyguladığı barbarca vahşeti  görmeyen haber yapmamak için bin türlü bahane kılıfı hazırlayan ülkeler bizde ülke düşmanı terör yakını yazar Ece Temelkuran gibi dış basınla arası iyi olan medya ve sanat dünyasından hainler ülkemiz hakkında  kötü haberler çıkmasını sağladılar ..

Türkiye’de Sosyal medya ile başlayan ..Kısa sürede Türkiye de Sosyal medya darbesinin yapıldığı bu işin nasıl başlatıldığını KCK Terör örgütü gibi terör gruplarına üye olan Red hack ..
Red hack gibi terör üyelerine destek veren Chp Milletvekili İlhan Cihaner ,Kemal  Kılıçdaroğlu ,Hüseyin Akgün ,ve bir çok isimi sizlerle paylaştım .
“ Not : Arkadaşlar o kadar çok olayların içinde siyaset ,ve sanat dünyasından medya içinden ülkeyi bölmek ve darbe girişimlerinde olan insanlar var ki .. sizlere bundan sonraki yazımda hepsini paylaşacağım “
Olayların başladığı ilk günler 6 Haziran’da Sosyal Medya Darbesi yazımda gerçekleri nasıl başladığını ve nasıl gideceğini medyanın  olayların tek nedenden çıkışını ortak haber yapmaları işin içinde gerçekten kimlerin olduğunu  ve planların nasıl hzırlandığını Sosyal medya darbesi yazımda Yazım da sizlerle paylaşmıştım okumak isteyenler http://sosyalmedyadarbe.blogspot.com/2013/06/sosyal-medya-darbesi.html okuyabilirler ..!
Gezi Parkı eylemlerinin başladığı ilk gün ben ve doğayı seven arkadaşlarımla gezi parkına gittik ..!
Hükümeti ilk gün çok sert twitter eleştirmen sayfamda eleştirmiştim ..!
Kötü bir oyunun içene çekildiğimi kısa sürede fark ettiğim için ALLAH’ıma  ŞÜKÜRLER OLSUN !
Ülkemi bölmek isteyenlerin oyunlarına , ülkemin parçalanmasına bilmeden destek olacaktım !
Bir oyunun içine çekilmek istenildiğimi ve hükümeti devirme planlarını Gezi Parkında 2 gün olayların yapılan eylemlerin nasıl planlandığını  gördüğümde öğrendim ..
Ülkeme zarar vereceklerin oyunlarına son vermek için bu oyunların bozulması için elimden geleni yapacağım !
Ülkemin çok kötü durumlara götürülmek istendiğini ap açık belli oluyor ..!
Ülkemin üstünde oynanan oyunları bozmak ülkemi parçalamak isteyen fırsatçıların oyunlarını bozmak için günlerdir sizlerle açtığım blog sayfam ve twitter eleştirmen sayfamda sizlere olayların gerçekliğini bu oyunları yapanları amaçlarını alçakça planlarını ulaştığım bilgileri sizlerle paylaşmıştım ,paylaşıyorum !
Yeni bulduğum gerçekleri sizlerle paylaşmadan önce altını çizerek şunu söylemek istiyorum !
Ne Ak parti ile ne başka siyasi partiler ile bir amaç uğruna kurulan hiçbir grup ile bağım yoktur !
Ak partinin ve hükümetin sosyal medya danışmanlarının hiçbir şeyi bilmemeleri gerçeklere nasıl ulaşacaklarını bilmiş olsalardı .. !
Eleştirmen sayfamda okuduğunuz gerçekleri bulduğum önemli bilgileri onlar halka paylaşır bu olayların büyümesini engel olurlardı !
Ben sanattan anlarım Sanat çalışmaları yaparım Sanat çalışmalarının  yanında  Özel sektör’de danışmanlık hizmeti veriyorum  ..Türkiye’de tiyatro oyuncusuysan  Dizilerde her gün 18 saat çalışmak istemiyorsan ..Mecbur ek işler yapmak sorunda kalıyorsun ..
Ülkemin tehlike de olduğunu öğrendim dakikada itibaren bildiğim  Hackerlığı gezi parkı olaylarını çözmek için kullanmam olayları hemen çözmeme çok yardımcı  oldu Firmalara Sosyal medya danışmanlığı vermenin verdiği  bilgi tecrübemi .. Ülkemin menfaat ve değerlerine sahip çıkmak için günlerdir çalışıyorum ..ülkemi bölmek isteyenlerin oyunlarına son vereceğim !
Bugün sizlere Taksim Gezi Parkında doğayı ,ağaçları koruyorum diye açılan
Terör suçundan adıyla acılan grubun  amacını öğrendiğinde destek verir’mi Hükümet verdiği zarardan çok Ülkeye  zarar veriyor !

Taksim Dayanışması Şimdi Taksim Dayanışmasının yaptığı doğrumu HAYIR !

Kimsenin kendi çıkarları için ülkeyi karıştırmaya oyunlar oynayarak düzeni bozmaya hakkı yoktur !
Yaşadığımız ülke’de sadece hükümet ile sorunları olanlar siyasi parti üyeleri yaşamıyor ..Kendi yaşamında sorun olmasını istemeyen ülke vatandaşlarının huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur
!
Uzlaşma yoluna gitmek yerine ve gidiyoruz sözlerini söyleyip ..ortalığın daha çok karışmasına sebep vermek ülke gündeminde kaos oluşturmak birazdan son yazdıkları yazıda amaçlarını nasıl belli ettiklerini okuyunca Taksim Dayanışmasının İşci partisi ve Ulusal Kanal desteği ile Abdullah Öcalanın yakın arkadaşı ve şu an hapiste olan  Doğu Perinçek  korumak  Amaçıyla yapıldığının gerçeklerini okuyacaksınız !
 “TAKSİM DAYANIŞMASININ GERÇEK YÜZÜNÜ AMAÇLARINI PAYLAŞACAĞIM “
Kim bu Taksim Dayanışması ?
 Gezi Parkı eylemlerini neden uzatmak istiyorlar
Kimler destek veriyor
Amaçları ne ! Gerçekler gün yüzüne çıksın
Açıkça gezi parkı eylemlerinin ilk günlerinde bu taksim dayanışması adıyla açılan grubun  bu kadar ciddiye almıyordum kısa sürede olayların bitmesiyle  dağılacaklarını düşündüm
Son 1 haftadır yaptıkları ,yapmak istediklerini .. taksim olaylarını uzatmak istediklerini gördüğümde .. En son Başbakan ile atışmaları açtıkları Taksim Dayanışma adıyla açtıkları sitelerinde yazdıkları yazıyı okuyunca amaçlarını belli eden gezi parkı eylemlerini bahane ederek ülkenin karışmasını uzatmak istedikleri  yazılarını okuyunca .. taksim dayanışması altında kimler var amaçları ne araştırmaları yaptım Sizlerle paylaşmaya karar verdim
Hadi başlayalım ve bu taksim dayanışması grubun içinde kimler var öğrenelim ..!
Taksim Dayanışması .org uzantılı sitenin kurucusu alan adı uzantısını alan Avukat/Oyuncu Mehmet Ali Gümüş . twitter ‘da @mehmetaligumuss kullanıcı adlı sayfasında yazdıklarını okursanız hükümete olan düşmanlığını yazdığı yorumlarda kin kusarcasına yazdıkları Taksim Dayanışması ‘nın gezi parkını koruma amacıyla açılmadığını amaçlarının farklı olduğunu görürsünüz ..! Şayet Taksim Dayanışması sitesini ben açmadım ..Levent Kırca ve bir çok desteçimiz bize destek vermedi gibi sözler yalanmak istenilebilir .. www.  taksimdayanisma.org  uzantısının alındığı Adres :  Tahralı sok. Kavakyeli plaza c blok kat 11 İstanbul / Göztepe 

Yazdıklarımı okuyunca mutlaka şunu diyenler olacak ..
Herkes hükümeti sevmek sorundamı ..HAYIR .
Hükümetin Aldığı kararlara karşı çıkma hakkı var’mı EVET ..

Yapılan eylemlerin dışında farkı bir amaç eylemi çıkararak huzur bozmaya kimsenin hakkı varmı HAYIR !

Taksim Dayanışması ne yapıyor  ?

Hükümet ile olan sorunlarını insanların huzurlarını bozarak  ortalığı karıştırıcı eylemlere destek vermek ..halkı kışkırtma çalışmalarına tüm hızlarıyla devam ederek hem taksim bölgesinde hem ülke içinde kaos ortamı çıkarmak olayların büyümesini sağlamak için açtıkları sosyal paylaşım sayfası taksim Dayanışması @taksimdayanisma 
Açtıkları internet siteleri Terör örgütlerini destekleyen ve terör örgütlerine üye KCK Terör örgütüne üye Red hack gibi sayfaların ve sosyal medya darbesini çıkaranların onlara destek veren şebnem sönmez memet ali alabora ,erol köse ,pınar öğün ,ve bir çok sanatçı ve medya dünyasındaki isimlerle gezi parkı eylemlerini bahane ederek ülkenin karışmasındaki  gerçek planlarını uyguluyorlar

Kime zarar veriyor yaptıklarıyla “ÜLKE HALKINA “
Hükümete Saldırmak ,hükümet ile olayların büyümesini sağlamak için Kimi kullanıyor HALKI !

 Hükümete vermek istediği zarar için Seçilen yol için neyi uyguluyorlar ..

Halkı kışkırtmak ..

Polis ile halkın çatışmalarını sağlamak

Peki uygulamak istediği zarar en çok kime zarar verdi !

ÜLKEMİZE ..!

ÜLKEMİZİN  İNSANLARINA !

Çıkan belgeler gerçeklere rağmen neden hala direnişlerini sürdürüyorlar

ONLARA MADDİ VE MANEVİ DESTEK VERENLER

Taksim Dayanışmasını Kuran ve destekleyen ve yardım eden Bazı isimler ve partiler
İşci partisi,
Ulusal TV ,
Chp ,Bdp ,
Halk Tv ,
Alper Taş
Aslı Tunç
avukat ayhan erdoğan
bilgütay durna
erkan saka
Ahmet Şık
Gökhan ahi
Özgür murat
Özgür uçkan
Rabun koşar
Barbaros Şensal
Kemal Kılıçtaroğlu
Memet Ali Alabora
Şebnem Sönmez
Müjdat Gezen
Levent Kırca
Mehmet Ali Gümüş
Hüseyin Akgün
Sol partilerin ve adları belli olan ve bilmediğimiz taksimde adlarını yeni duyduğumuz Gruplar ve Dernekler

Taksim Dayanışmasını Kuran ve Onların en çok değer verdiği isimler
Doğu Perinçek ,Abdullah Öcalan ,Kemal Kılıçdaroğlu İlhan Cihaner ,Hüseyin Akgün,  
İşci partisini kuran kim..Doğu Perinçek

Doğu Perinçek kim ?

Aşağıdaki linklere  giriş yapın İşçi Partisi Kurucusu ile Pkk lideri Abdullah Öcalanın ne kadar samimi ve içten olduğunu görürsün .. bir çok ülkeyi karıştırma terör eylemlerini gerçekleştirmişlerdir gerçeklerin çıktığında bir çok yalanla pkk ile ilişkilerinin olmadığını söylediler çıkan belgeler ve gerçekler İşci Partisi ,Ulusal TV PKK İle bağlantılarının olduğu çıkmıştır !


Link .2

Gezi parkına gidenler işci partisi ve pkk bayraklarını taksimde birlikte yan yana asıldığını görmüşlerdir bunu gören Taksim Dayanışmasının kurulma amacının Gezi Park ve taksim olmadığı gerçeklerine yazdıkları son yazıyı okuyarak daha iyi anlayın ..
TAKSİM DAYANIŞMASI NE İÇİN KURULDU VE ONLAR NELER YAPTILAR
1-GEZİ PARKINI KORUMAK
2-ŞİDDETİN İLERLEMEMESİNİ SAĞLAMAK
3 –TOPLANAN EYLEMCİ GRUPLARI BİR BÜTÜN OLARAK TUTMAK
4 –GEZİ PARKININ PARK OLARAK KALMASI İÇİN İKDİDAR İLE GÖRÜŞMELERİ SAĞLAMAK

Aşağıda okuyacağınız yazı , açtıkları web sitesinden alınmıştır . Küçük bir oynama yapılmadan olduğu gibi sizlerle paylaşıyorum ,yaptıkları açıklamaya 7 bölümden oluşan cevap verdim !

Şayet onlarda bu yazıyı okuduktan sonra kendilerini savunabilirler !

Yazdıklarımda gördükleri yanlışları twitter da eleştirmen sayfama yazabilirler benim vereceğim cevabım var onlarında varsa gelip yazsınlar !

 

HER YER TAKSİM HER YER DİRENİŞ

 

Başlıklı yazılarından diyorki …


Cevap : Olayların ilk günlerden hazırlayıcısı olan işci partisi ,ulusal tv ve ona destek verenlerin Teröre destek vermek ülkeyi bölme suçundan yargılanan Doğu Perinçek savunmak için açılan Taksim Dayanışması oluşan açıklamanın girişinde gezi parkı hakkında bir savunma gezi parkı hakkında nasıl doğru karar verilir –ne yapılır başladığını okuyan gören –anlayan varmı ..?
Doğrusu başlığın böyle bitmesi gerekmez’miydi ?
Taksim Dayanışması tarafından sabah saatlerine kadar süren toplantı ve forumlar sonucunda GEZİ PARKI HAKKINDA oluşan açıklamadır.”

2 Diyorlar ki ; Taksim gezi parkında ağaç katliamını durdurmak için başlayan direnişimiz, Gezi Parkı sınırlarını aşarak İstanbul halkının ve ardından Türkiye’nin dört bir yanından yurttaşların onbir yıllık AKP İktidarına karşı birikmiş olan öfkesi ile buluştu. Yüz binlerce insan sokaklarda direnişlerinin 18’inci gününü tamamladılar.
Siz açıklama 2 okuduğunuzda Gezi Parkı söz edilen ağaç katliamını durdurmak için fikir önergesinden çok Ak parti ikdidarına karşı olan çatışmayı ve insanları ikdidar ile çatışmada 18 güne girdiğini söylüyor .
Taksim Dayanışmasının kurulma amacı gezi park ise  süren toplantı ve forumlar hükümetin gezi parkında yapılan doğru ve yanlışı hakkında düşünceleri yazması gerekmiyormu ? O amaç için kurulmuştu
Yaptıkları ve taksim dayanışmasının kurulmasının amacını belli ediyor ikdidara olan kin ve öfke ..
3 diyorlar ki ; Bu memleket topraklarının tanık olduğu en büyük hak arama mücadelelerinden biri olarak tarih sahnesinde yer alan bu direniş daha ilk günden başlayarak yoğun polis şiddetinin hedefi oldu. Yaşam hakkı dahil tüm insan haklarının ayaklar altına alındığı bir süreç içindeyiz. Ancak bu zulüm; kalabalıkları dağıtacağı yerde büyüttü, birbirlerini mücadele içinde tanıyan insanların dayanışmasını güçlendirdi, bütün canlıları boğan gaz bombalarının altında her türlü şiddete karşı sokakları doldurdu, direnişi birleştirdi ve bir halk hareketine dönüştürdü.
Cevap : Açıklamayı okuduğunuzda sadece eylemcilerin yoğun şiddet gördüğünü söylüyorlar ..Bende taksim’de gezi parkındayım ilk gün polisin haksız şiddetini yaşadım .. Adlarını ilk defa duyduğum yüzleri maskeli grupların ve gezi parkını savunmak için gelen halkı polis ile eylemciler arasında bilerek sıkıştıran halkı eylemcilere destek veremlerini sağmak için yapılan planları  neden yazmıyorlar bazı eylem grupları polisin hiçbir şey yapmadığı zamanlarda polisi kışkırtmaları polise ellerine ne gelirse atmalarını Amaçları gezi parkını korumak için kurulduğunu söyleyen Taksim Dayanışması sabaha kadar verdikleri kararlarda Tek suçlu Polis ve hükmetimi gördüler !
Kendi suçlarını yaptıkları yanlışları neden yazmıyorlar ..Diyorlar ki kalabalığı dağıtacağı yer de büyüttü ? Nereden geldiği bilinmeyen yüzleri maskeli gruplar polisin olayları büyümeden dağıtmasını izin vermedi çoğalan gruplar polis ile çatıştı eylemler çok büyüdü  ?
Polis çekildiğinde ne olduğunu gördük ..Terör bayrakları ülkeyi bölmek isteyen grupların taksim ve çevresini ne hale getirdikler ..!
TAKSİM DAYANIŞMASI SİZİ KURULMA AMACINIZ NEYDİ ?
Taksim dayınışması ..kuşlar öldü insanlara vurdular diye polisi suçluyorsunuz ?
CEVAP :
Keşke ortalığı bilerek karıştıran eylemcilerin yedikleri şiddetle vücudları zarar görseydi keşke kuşlar ölmeseydi ..kuşlar ortalığı karıştıran eylemciler kadar vatan haini ülke düşmanı değiller !
Taksimde her önüne geleni yıkan çevreye zarar veren başlarındaki liderlerinin ötürdüğü düdük ile vucüd diliyle aldıkları emirleri çevreye büyük zarar veren eylemcileri niye söylemiyorsunuz ? Burada eylemlerin büyümesini .. hükümetin ne yaparsa yapsın uzlaşmayacağınız çıkıyor ..Doğu Perinçek ve Abdullah Öcalan serbest bırakırsa hükümet sizde oradan öyle gidersiniz !
4 diyolar ki ; Direnişin başlangıcından beri ortaya konulan son derece açık ve haklı talepleri hükümet öncelikle görmezden gelme tavrı aldı. Ardından direnişi bölme, provoke etme ve meşruiyetini zedeleme çabaları içerisinde oldu. Yerel ve uluslar arası kamuoyu önünde iktidar meşruiyetini yitirerek amacına ulaşamadı. Haklı direnişimizin baskısıyla taleplerini muhatap alma ve tartışma noktasına geldi. Ancak bu daha başlangıç ve mücadele devam ediyor.
OBJEKTİF BAKIŞIM CEVAP : Direnişin başladığında hükümet yanlıştı haklılar ilk gün orada olan biri olarak hükümetin sert tavrı kışkırtmaların büyümesine sebep oldu ..!
4 DEVAM Diyorlar ki; Ardından direnişi bölme, provoke etme ve meşruiyetini zedeleme çabaları içerisinde oldu .!
Burada çekilen polisten sonra direnişi bölme diyorlar siz biliyormusunuz eylemcilerin günlerce halk kulanım yerlerinde şiddetli eylemler ve kalabalık eylemlere devam edilmesine izin verildiğini ..benim bildiğim öyle bir ülke yok ..taksim dayanışmanın olduğunu bildiği ülke varsa bize de söylesin canımız sıkıldıkça gidelim orada günlerce eylemler yapalım !
“Diyorlar ki ; Yerel ve uluslar arası kamuoyu önünde iktidar meşruiyetini yitirerek amacına ulaşamadı.”CEVAP :  Evet ikdidar yanlıştı taksim olaylarını yerel ve dış basına açsaydı yüzleri maskeli ortalığı yakıp yıkan terör bayraklarıyla taksimde cirit atanları gösterseydi ..! Ülkesini seven görmek istemeyeceği görüntüleri gören halk taksim’de bulunan eylemcilerin üstüne saldırsaydı !
Başlarda bende ikdidarın neden kamuoyu önünde göstermiyor diye tepkimi vermiştim ..olayları ortamın o an ki halini değerlendirdiğimde iyi ki ikdidar kısıtlama vermiş .. Halk oradaki eylemci grupların yaptıklarını görseydi Taksim de binlerce eylemciyi halk telef ederdi siz de iyi biliyorsunuz taksim dayanışması !
Dış basına ikdidar kamuoyuna paylaşmayı izin vermemesi sizlerin işine ne kadar çok yaradığını hepimiz iyi biliyoruz Ece Temelkuran gibi terör yandaşı yazarların dış basına verdiği yalan ,yanlış  bilgiler Ülkemize verdiği zararı gözler önüne seriyor
5 diyorlar ki ; Bu süre içerisinde üzerimizde yürütülen şiddet politikalarına rağmen farklı eğilimlerin zenginliği ile bir araya gelebildiğimizi, tartışabildiğimizi, ortaklıklar yaratabildiğimizi ve birlikte mücadele edebildiğimizi gördük. Zayıflık olarak kabul edilen çoğulcu demokrasi, çoğunlukçuluğun karşısında bir direniş odağı..
Şimdi burada duracaksınız o farklı zenginlikler dediğinizin , destek olmaya geldiğini söyleyen bir çok grubun nasıl ortalığı karıştırdığını terör bayraklarını taksie donattıklarını niye söylemiyorsunuz siz taksim dayanışması olarak sadece kendi görmek istediklerinizi yazmışsınız !
Sizlerin AYYILDIZ Bayrağımızın yanında terör bayraklarını görmek hoşunuza gidebilir “EYY TAKSİM DAYANIŞMASI “
Biz halk olarak sizler gibi daha geniş bakmayı ülkesini terör bayraklarıyla dalgandığını görecek kadar sineye çekecek kadar “VATAN HAİNİ DEĞİLİZ “
Diyorlar ki ; “Zayıflık olarak kabul edilen çoğulcu demokrasi, çoğunlukçuluğun karşısında bir direniş odağı..”CEVAP :  Zayıf olarak görülen çoğulcu .. demokrasi , nasıl bir şey oluyor yüzüne maske tak eline taş sopa al ..çevrede ne bulursan kır dök ..vur polis müdahale edince saldır ..koca akşam taksim dayınışması olarak sözde gezi parkını korumak için toplantıda çıkardığınız sonuç bumu oldu !
Sizin söz ettiğiniz direniş  Gezi parkını gerçekten korumak için gelenler oldu % 20 korumak için geldiyse %80 önceden planlanan eylemci grupların katılımı ile oldu taksim dayanışması siz benden iyi biliyorsunuz ..! Çıkan belgeler ,gerçekler kanıtıdır .o kadar kendinizi ortalığı karıştırmak için okuyucularınıza fazla gaz vermeyin !
Halk eskisi kadar bu oyunların içine gelecek saf  beyinli değil !
6 Diyorlar ki ; Direnişimizin 18.gününde 15 Haziran cumartesi günü içindeki tüm canlılar ile beraber parkımız ve kentimiz, ağaçlarımız, yaşam alanlarımız, özel yaşamımız, özgürlüklerimiz ve geleceğimiz için Taksim Dayanışması olarak nöbete devam ediyoruz. Taleplerimizin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu direniş, Taksim Dayanışmasının kolektif iradesinin yansıması ve bütünlüklü bir mücadelenin ortak bayrağı olacaktır. Bugünden itibaren tüm yurda ve hatta dünyaya yayılan mücadelemizden gelen dinamizmle ve gücümüzle ülkemizde yaşanan her türlü haksızlığa ve mağduriyete karşı direnişi devam ettireceğiz. Şu anda 18 gün öncesine oranla çok daha güçlü, örgütlü ve umutluyuz.
CEVAP : Diyorsunuz bunu yapmıyorsunuz ; “Direnişimizin 18.gününde 15 Haziran cumartesi günü içindeki tüm canlılar ile beraber parkımız ve kentimiz, ağaçlarımız, yaşam alanlarımız, özel yaşamımız, özgürlüklerimiz ve geleceğimiz için” Sizin tek derdiniz ak parti ikdidarı ile Liderlerinizin hapisten çıkması ..Eğer gerçekten sizler gezi parkını korumak amacıyla ve canlıların değerlerini korumak amacıyla orada olsaydınız “TAKSİM DAYANIŞMASI “Olarak bu şekilde başlar ..Doğa için insanlık için bunların yapılmasını istiyoruz derdiniz “ Siz sadece Ülkeyi yıllardır kana bulayan terör örgütlerinin liderlerini savunan Elinize geçen fırsatı en iyi şekilde kullanmayı isteyen siyasi ,ve terör örgütlerisiniz .Çıkıp Biz Doğu Perinçek için buradayız Abdullah Öcalan için buradayız amacımız bu desenize ..! Yazdıklarınız ne olduğunuzu belli ediyor ..Siz yazdıklarınızdan halkın hiçbir şey anlamayacağınımı sandınız ..Önceden örgütlüydünüz ..Sizin örgütlenmeniz şimdi değil ki ; Ak parti ikdidarına karşı işte biz buyuz havası yaptığınız ap açık belli oluyor
7 Diyorlar ki ; BU DAHA BAŞLANGIÇ, MÜCADELEYE DEVAM!
Taksim Dayanışması yazılarının sonunu BU DAHA BAŞLANGIÇ, MÜCADELEYE DEVAM! İle bitiriyor ..
ÇIKAN SONUÇ BUNDAN SONRA OLACAKLAR !
Ak parti ikdidarına şunu söylüyorlar ..
“Siz Ak parti olarak ne yapsanız bize ne söyleseniz ne teklif etseniz biz gezi parkından çıkmayacağız “
Elimize böyle büyük bir fırsat geçmiş Başbakan ayağımıza kadar geldi !

Ohh Başbakana kafa da tuttuk ..
Başbakan ne söylerse hayır dedik ..!
Ey Gezi Parkında Terör örgütünü savunan Amaçları Doğu Perinçek ve Abdullah Öcalanın verdiği görevi yerine getirmek isteyenler size

Mehmet Akif ERSOY İstiklal Marşındaki 6 Kıtasını İyi Okuyun !
Nice savaşlarda şehit olan atalarını unutmayan uğruna can vermekten korkmayan Nesil olduğunu UNUTMAYIN !
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı! 
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. 
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı. 
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı. 











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder