12 Haziran 2013 Çarşamba

Gezi Parkı Eylemlerinin Faiz Lobisinin Adamı !



Amerika'nın prestijli gazetesi The New York Times'ta Gezi Parkı eylemi ilanı için internette başlatılan kampanyayı yürüten mühendis Murat Aktihanoğlu...

İlanı veren Aktihanoğlu'nun CIA bağlantılı faiz lobisiyle irtibatlı olduğu ortaya çıktı.

LOBİYLE 'DERİN' BAĞLANTILARI VAR

İnternet tabanlı bağış sitesi Indiegogo'da 3 Haziran günü Murat Aktıhanoğlu, Oltaç Ünsal ve Duygu Atacan tarafından başlatılan, Amerikanın prestijli gazetesi The New York Times'ta Gezi Parkı eylemi ilanı için 2 bin 500 bağıçının yardımı sayesinde, 100 bin doların üstünde para toplandığı kamuoyuna duyuruldu. Söz konusu site paravan olarak kullanılırken, 100 bin doların üzerindeki para dolaylı yollardan Indiegogo üzerinden aktarıldı. Parayı aktaranların ise Türkiye'de faiz lobisini kontrol eden bir banka ile birlikte derin ergenekonla bağlantısı olan birçok işadamı çıktı. New York'ta yaşayan mühendis Murat Aktıhanoğlu'nun ise derin ergenekon yöneticileri ile önemli ilişkileri olduğu iddia edildi. Öte yandan Aktihanoğlu'nun özellikle Türkiye'de özel öğrencileri takibe aldığı Amerika'da önemli firmalar ile görüşerek öğrencilere burs ile birlikte iş imkanı sağladığı da ortaya çıktı.

YABANCI DİLDE TWİTTER VE SİTELERİ FİNANS ETTİ

İnternet üzerinden Türkiye'deki Sosyal Medya'yı aktif kullanan kişiler ve örgütlerle iletişime geçen Aktihanoğlu, aynı anda yabancı dilde Gezi Parkı eylemini destekleyen siteler kurdurttu. Bu siteleri finans eden Aktihanoğlu, kendi Twitter hesabında yazdığı bir tweet de bu istihbari bilgiyi doğruladı. Özellikle Redhack grubu ve Wikipedia'yı an be an güncelleyen ekibi de finans eden Aktıhanoğlu'nun internet ve sosyal medya operasyonunu da hala aktif olarak yürüttüğü de kaydediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder